Bazı özel nedenlerden dolayı uzun bir aradan sonra yeniden gazetemiz ‘Bingöl Sürmanşet’teyiz. Özelikle Sürmanşet okuyucularına ve tüm dostlara kucak dolusu sevgiler ve muhabbetlerimi iletiyorum. Allah nasip ederse bundan sonra kalemimiz yazdıkça burada gündeme dair yazılarımız devam edecek.

      Bu yazımızda biraz Solhan’a, biraz da özel bir olaya değinmek istiyorum. Sevgili dostlar biliyorsunuz ki günümüz çağında dünya gittikçe küçülüyor ve artık avucunuzun içindeki bir telefonla dünyanın bir ucundan öbür ucuna ulaşabiliyor,  irtibat kurup dostlarınızla muhabbet edebiliyorsunuz. Bu nedenle bizlerde bu teknolojiden istifade ederek gurbetten memleketimize olan hasretimizi gideriyor güzel gelişmeleri mutlulukla takip ediyoruz.

      İki noktaya değineceğim demiştim birincisi yakın bir zamanda lösemi hastası olan bir kardeşimiz için Solhan’da koca yürekli insanlarımızın göstermiş oldukları çaba, başta birbirinden değerli hozan ve sanatçılarımız olmak üzere tüm Solhan ve Bingöllü katkısı olan herkesten Allah razı olsun. Allah birinize bin hayır yazsın, kocaman yüreğinizden öpüyorum.

       Benimde geçmişte rahmetli validemde yaşadığım bir olay olduğu için beni çok etkiledi, sizlere çok dua ettik gurbet elde haberiniz olsun. Rabbim hasta olan tüm hastalarımıza acil şifalar versin. Solhanlı hasta kardeşimize çok dua ediyoruz, Rabbim onu sevenlerine bağışlasın, derdine derman ihsan eylesin.

       İkinci noktamız güzel ve takdire şayan bir olay Solhan spor kulübümüzün başarısıdır. Başta voleybol takımımızın kurucu başkanı benimde çok sevdiğim dostum ve şu anda Solhan’da yaşamayan Ali Rıza hocama teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Solhan’ımıza yakışır bir başarı, Bingöl’ümüze yakışır bir başarı, işin içinde ahde vefa olsun, emek olsun, fedakarlık olsun, bunların toplamında göreceksiniz ki mükemmel bir karşılık çıkar karşınıza Allahın izni ile.

        Burada iş adamlarımıza çok iş düşüyor ki duyuyoruz el atıyorlar yardımcı oluyorlar, Allah onlardan da razı olsun.

       Yazımızın sonuna doğru gelirken tekrar Solhan spor kulübümüze başarılar diliyorum. Onları takip ediyoruz. Başarılı haberlerine şahitlik etmek umuduyla…Kucak dolusu sevgilerimle.. Allaha emanet olunuz…