Kerbela Reyhanlarinın şehadet ayı
Malumumuz muharrem ayındayız. kerbela ateşi yanmalı müminlerin yüreğinde.
Fâhri kâinat efendimiz  gözümüzün nuru hz.muhammet mustafanin iki reyhanim dediği gözümün nuru öpüp koklayıp cennet kokulularim dediği mübarek torunlarının şehadete erdikleri aydayız.
Cenabı hak bizleri onlara komşu eylesin şehadet şerbetiyle bizleri mükafatlandırsin efendimizin torunlarına kıyan ebu cehilin nesli malesef hala vazifesine devam ediyor  korkmayınız hüzne kapılmayınız bir insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibidir buyurur yüce mevlamız. bizler iman edenler mahşeri aleme kadar avuç açmış şehadet şerbetinden tatmak için Rabbimizden talepçi olacağız onun rahmeti  merhameti ve affı her acının üstündedir. Bundan asla şuphemiz yoktur onun için bizler bitmeyiz yılmayız korkumuz yoktur üstad hz. dediği gibi ölüm birdir değişmez neden şehadet olmasın Rabbimizden isteyelim. Onun için yakın zamanlarda sıkça verdiğimiz şehitlerin başta aileleri olmak üzere tüm iman edenlerin başı sağolsun.
Ne mutlu size efendimizin iki reyhanim dediği mübarek torunlarına komşu oldunuz 
Ne mutlu ailelerinize sizler onlara Allahın izniyle şefaatçi olacaksınız ve inşallah bizlerede şefaatçi olursunuz. Rabbim sizlere rahmet eylesin sevenlerinize sabırlar versin.
Bizlere haklarınızı helal edin
Sizleri rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Efendimize bizlerden  salat-ü selam götürünüz ehli beytine rahmet dilediğimizi iletiniz lütfen.
Makamınız âli olsun.