Sağlık Bakanlığı tarafından taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere 8 bin sürekli işçi alınacak. Başvurular sona erdi.

Bu kişilerin emekliliği iptal oluyor! SGK'dan ödeme alamayacaklar! SSK, Bağ-Kur hepsi için... Bu kişilerin emekliliği iptal oluyor! SGK'dan ödeme alamayacaklar! SSK, Bağ-Kur hepsi için...

Bakanlığın ihtiyaç duyduğu hizmet türlerinde/mesleklerinde, alımların il düzeyinde karşılanması yoluna gidilecektir. Başvurularda, kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacak. Başvuru süresi içerisinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilmeyecek.

BİNGÖL’DE KAÇ KİŞİ ALINACAK?

Bingöl’de Isıtma ve sıhhi tesisatçı 2,  Klinik destek elemanı 2, Güvenlik görevlisi 9,  Temizlik görevlisi 8 olmak üzere 21 personel alınacak.

KURA TARİHİ DEĞİŞTİ

ÖSYM’nin 27.000 personel alımı ile ilgili yerleştirme sonuçları 4 Mart 2024 tarihinde açıklandı. Bu kişilerin sözleşmeli pozisyonlara atama işlemlerinin devam etmesi nedeniyle; Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekim tarihi 3-4 Nisan 2024 olarak yeniden düzenlendi.

KURA TARİHİ VE YERİ: 03/04/2024 - 04/04/2024 09.00-18.00 saatleri arasında ANKARA (Haber Merkezi)

Editör: MD MEDYA GROUP_