Ak Parti Ilıcalar Belde Başkanı Sait Varol, yaklaşık 10 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa etti.  Varol yaptığı yazılı açıklamada; “Beldemizde 31 Martta yapılacak yerel seçimleri öncesinde belde yönetimi olarak yaptığımız tüm çalışmaları ve kamuoyu araştırmalarını genel merkez ve parti yönetimine farklı bir şekilde aksettirerek belde seçmenlerinin ve teşkilatının talepleri dikkate alınmadan tamamen ailesel ilişkiler ve şahsi menfaatleri doğrultusunda Bingöl merkez ilçe ve İl yönetimi tarafından beldemizde aday belirlemesi yapılmıştır.

Teşkilat dinamikleri ve belde seçmeninin taleplerinin dikkate alınmaması sebebiyle uzun yıllardır hizmetten onur duyduğum partimden belde sakinlerinin talepleri doğrultusunda istifa ediyorum.

Bu istifamız partimize karşı değil kendi çıkar ilişkileri doğrultusunda aday belirleyen merkez ilçe ve il yönetimine karşıdır. Bu istifamız seçmen taleplerini dinlemeyen partimizin ve parti liderimizin gücünü kendi çıkar ilişkileri doğrultusunda kullanan Bingöl merkez İlçe ve İl yönetimine karşıdır.”