Seslendirdiği türküler ve TRT Kurdi’de yaptığı programlarla geniş bir hayran kitlesine sahip ünlü ses sanatçısı Berdan Mardini, Bingöl Belediyesi’nin katkılarıyla 21 Temmuz 2018 Cumartesi akşamı Bingöl’de konser verecek.

Sosyal Belediyecilik kapsamında düzenledikleri etkinlikleri Berdan Mardini konseriyle sürdüreceklerini ve imkanlar dahilinde bu tür etkinliklere devam edeceklerini vurgulayan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi: “Bingöl’ümüze büyük bir sevgisi olan kıymetli ses sanatçılarımızdan Berdan Mardini’nin 21 Temmuz Cumartesi saat 20.00’da Bingöl Şehir Stadyumu’nda konser verecektir. TRT Kurdi’de canlı yayınlanacak konsere tüm halkımız davetlidir” dedi.

“KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ DESTEKLİYORUZ”

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdürdüklerini kaydeden Barakazi, birçok kültürel etkinliğe imza attıklarını söyledi.

Sanatsal ve kültürel etkinlikleri önemsediklerini ifade eden Barakazi, şunları söyledi: “Bingöl Belediyesi olarak gerek doğrudan gerekse paydaşlarımızla birlikte birçok etkinliğe imza attık. Ulusal boyutta düzenlediğimiz etkinliklerle hem kültürel etkinliklere imza atıyoruz hem ilimizin tanıtımına ciddi anlamda katkıda bulunuyoruz. Sanat atölyesi kapsamında kültür sanat alanında kurslar düzenliyoruz. Diğer taraftan istihdam alanlarına yönelik kurslar açıyoruz. Bingöl Belediyesi olarak kültürel etkinlikleri desteklemeye devam edeceğiz.”