Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler kategorisi B grubunda mücadele eden Bingöl’ün Voleybol temsilcisi Solhanspor, geçtiğimiz hafta Hatay Büyük Şehir Belediyespor’u konuk etti.

2016-2017 sezonu Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler kategorisi B grubu müsabakaları oynandı. 

Bingöl’ün Voleybol temsilcisi Solhanspor’un 20 Kasım 2016 Pazar günü saat: 13.00’da İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmasını çok sayıda sporsever seyretti. 

SOLHANSPOR, HATAY’I MAĞLUP ETTİ

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler kategorisi B grubunda mücadele eden Bingöl’ün Voleybol temsilcisi Solhanspor, 2016-2017 voleybol sezonunda 7’nci hafta müsabakasını Hatay ekibi ile oynadı. 

İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada ilk seti konuk takım Hatay Büyük Şehir Belediyespor, 25-22 kazanarak 1-0 üstünlük elde etti. İkinci sette oyun hakimiyetini eline alan ve seyirci desteği ile de mücadelesine devam eden Solhanspor, 25-21 kazanarak skoru 1-1 eşitledi. Maçın üçüncü setinde de mücadelesini bırakmayan temsilcimiz bu seti ise 25-23 kazanarak 2-1 üstünlük elde etti. Çekişmeli geçen maçın dördüncü setinde kıyasıya bir mücadele olurken konuk ekip Hatay Büyük Şehir Belediyespor, seti 28-26 kazanarak 2-2 eşitliği yakaladı. Maçın son setinde de oyun üstünlüğü ile mücadelesini bir an olsun bırakmayan Solhanspor, bu seti ise 15-10 kazanarak karşılaşmayı 3-2 tamamlayarak 2 puan elde etti. 

7’nci hafta müsabakasında aldığı galibiyet ile temsilcimiz Solhanspor, puanını 18’e yükseltti. 

SOLHANSPOR’DAN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler kategorisi B grubunda mücadele eden Solhanspor, ligde çıktığı 7 karşılaşmadan 4’ünü kendi evinde oynadı. Lig başladığı günden buyana kendi evinde oynanan her karşılaşmada Solhanlılar takımını yalnız bırakmadı. 

Bu hafta kendi evinde oynanan 4’üncü maçı galibiyet ile tamamlamanın sevincini yaşadıklarını belirten Solhanspor Kulübü Başkanı Yüksel Dere, “bu yıl Solhan’da oynanan her karşılaşmayı taraftarımız salonu doldurarak takımını yalnız bırakmadı. Deplasman maçlarında bile gerek Solhanlı ve gerekse Bingöllülerin yaşadığı illerde takımımızı destekleyen seyirci bulabiliyoruz. Deplasman maçlarında bizleri yanız bırakmayan ve her türlü desteği sunan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederken asıl teşekkürü maç günleri işini bırakıp Solhanspor sevdası ile salonu dolduran vefalı taraftarımıza ediyor şükranlarımızı sunuyoruz. Bu taraftar olduğu müddetçe rakiplerimiz için Solhan’da maç almak kolay olmayacaktır. Tüm taraftarımıza teşekkür ederken yüreklerini ortaya koyarak galibiyet sevinci yaşatan sporcularımızı da kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

MELİKGAZİ’YE KONUK OLACAK

2016-2017 Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler kategorisi B grubu yedinci hafta müsabakaları 20 Kasım 2016 Pazar günü tamamlandı. Galibiyet ile lige başlayan ve mücadelesini bırakmayan Solhanspor, 6 galibiyet ve bir mağlubiyet ile yoluna devam ediyor. 

Temsilcimiz Solhanspor, 8’inci hafta müsabakasında Kayseri ekibi Melikgazi Belediyespor’a konuk olacak.

Karşılaşma; 27 Kasım 2016 Pazar günü saat: 13.00’da Kayseri’de Talas Sapor Salonu’nda oynanacak.

Editör: TE Bilisim