Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar Derneği (YURT AY-DER), yetiştirme yurdunda kalan çocuklara yardımcı kitap (YGS, LYS, TEOG) Dağıttı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdu, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi, İller Bankası Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ile Kız Yetiştirme Yurdu’nda bakım ve korunma altında bulunan kimsesiz çocuklara Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar Derneği tarafından YGS, LYS ve TEOG hazırlık kitapları hediye edildi.

YURT AY-DER Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Küçüköner kitap dağıtımı öncesinde yaptığı konuşmada, “Derneğimiz bu yurtlarda kalan öğrenci kardeşlerimiz konusunda hassasiyet sahibidir. 2008 yılında kurulan derneğimizin bu tür çalışmaları aralıksız devam ediyor ve edecektir. Yetiştirme yurdunda birlikte kaldığımız, aynı kaderi paylaştığımız kardeşlerimizi ziyaret edip yaptığımız ziyaretler sonucunda kardeşlerimizin üniversiteye ve liseye hazırlanabilmeleri için kaynak kitaplara ihtiyaçları olduğunu öğrendik. Yokluğu yaşamış fertler olarak, yoksulluğa çare olmanın çok anlamlı olduğu bilincinde hareket ederek, yurtta kalan kardeşlerimize üniversite ve liseye hazırlanabilmeleri için kitaplarını temin ederek kardeşlerimize hediye ettik. Ayrıca bu organizasyonda bize sponsor olan Belediye Başkanımız sn. Yücel Barakazi’ye,  sn. Rıfat Geçer ve Ahmet Varol öncülüğünde Asist Çağrı Merkezine, Sn. Dr. Hilal Dilsiz Atlı, Sn. Dr. Seval Dilsiz, Sn. Neval Hoca, Sn. Gülsüm Burulday Bengü ve Zelal Ketenalp’e sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilisim