23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yedisu İlçesinde coşkuyla kutlandı. Yedisu Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ' etkinliklerine katıldı.

Hava muhalefeti nedeniyle kapalı halı sahada düzenlenen kutlama programına Kaymakam Bünyamin Karaloğlu ile Yedisu Belediye Başkanı Ömer İsen, İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb. Ersin Özer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gamze Tutal, kurum amirleri, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program 8-A Sınıfı öğrencisi Berfin Ödek’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapması ile devam etti.

Öğrencilerin müzik eşliğindeki dans gösterilerinin ardından halk oyunu gösterileri ile devam eden kutlama törenleri, 5-A sınıfı öğrencisi Nurhan Palu’nun ‘23 Nisan’ adlı şiirinin okunmasıyla devam etti. Program İlk ve ortaokul öğrencilerinin koro ve jimnastik gösteri ile sonlanırken, öğrencilerle yakından ilgilenerek fotoğraf çekilen Kaymakam Bünyamin Karaloğlu çocuklara çikolata dağıttı. (Haber merkezi)