Yedisu Kaymakamı Oğuzhan Ocak, köy ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretlere, İlçe Jandarma Komutanı Tahir Çakır, İlçe Yazı İşleri Müdürü Osman Nuri Besi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Döner, İlçe Müftüsü Tahsin Tosun eşlik etti.

Sorun, sıkıntı, şikâyet, ve taleplere yerinde çözüm aramak için gerçekleştirilen "Köy Ziyaretleri ve Halk Toplantısı" ilçede Güzgülü, Karapolat köyleri ile Kabaoluk mahallesinde devam etti. Sorun, sıkıntı ve taleplere yönelik inceleme ve toplantı havasında geçen ziyaretlerde vatandaşları tek tek dinleyen Kaymakam Oğuzhan Ocak, kendisine iletilen sorun, sıkıntı, şikayet ve talepleri not alarak, ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatı verdi.

Ziyaretlerinde, “İstek, şikayet ve önerileri doğrudan dile getirebilmeye imkan vermek ve çözüm üretmek amacıyla yaptığımız köy ziyaretlerinden bir tanesini bugün yapıyoruz” diyen Kaymakamımız Oğuzhan Ocak, “Değerli çalışma arkadaşlarımla birlikte sizleri dinlemeye, sorunlarınızı çözmeye gayret edeceğiz. İlettiğiniz sorunlarınızın çözümlerinin bulunması noktasında gerekli hassasiyetin gösterildiğini de bilmenizi isterim” şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ