Vali Kadir Ekinci, Vatandaşla Buluşma/Halk Toplantıları programları kapsamında vatandaşlarımızla bir araya geldi. Valilik makamında gerçekleşen toplantıda Vali Kadir Ekinci vatandaşları kabul ederek talep, öneri ve şikâyetleri dinledi.

Vatandaşların sorunlarını tespit etmek ve devlet- vatandaş kucaklaşmasını sağlamak amacıyla devam eden buluşmalarda Vali Ekinci, vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinleyerek sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyor.

‘Vatandaşın memnuniyetini merkeze alan çözüm odaklı bir yönetim anlayışıyla çalışıyoruz’ diyen Vali Ekinci ‘ Vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerini dinleyerek devlet ve vatandaşımız arasında köprü olmaya çalışıyoruz. Görüşmelerden sonra vatandaşlarımızı ilgili kurumlara yönlendiriyoruz ve aynı anda bizler de süreci takip ediyoruz. Kapımız daima vatandaşımıza açıktır. Vatandaşımıza hizmet etmek ve sorunlarına çözüm geliştirmek asli görevimizdir. İnsanımızın devleti ile barışık olması ve aldığı hizmetten dolayı yüzünde tebessüm oluşması en büyük mutluluğumuz olacaktır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın diyoruz. İnşallah mutlu ve huzurlu insanlarımız ile birlikte devlet-millet el ele daha güçlü yarınlara erişeceğiz’ dedi.

Çocuklar ile de yakından ilgilenen Vali Ekinci, çocuklarla bir süre sohbet edip çeşitli hediyeler verdi.

Toplantıya katılan vatandaşlarımız da kendilerini makamında kabul ederek sorun ve taleplerini dinleyen ve çözüm önerileri için farklı mekanizmaları harekete geçiren Vali Ekinci’ye teşekkür ettiler. (Haber Merkezi)