HABER: EMRULLAH VARİŞ

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 1. Grup şampiyonu olarak 2016 yılında 3. Lige yükselen 12 Bingölspor, geçtiğimiz sezon ligden düşerek Türkiye Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta mücadele etmeye başladı. Kötü bir sezon geçiren 12 Bingölspor, Karlıova Yıldırımspor ile aynı grupta mücadele etti.

İKİ BİNGÖL TAKIMINDAN BİRİ DÜŞECEKTİ!

TFF kurallarına göre Bingöl’ün BAL liginde sadece bir takım bulundurması nedeniyle 3. Ligden BAL ligine düşen Bingölspor ile Karlıova Yıldırımspor arasında büyük bir mücadele başladı. Ligin ilk yarısında 12 Bingölspor iyi performasn sergilerken, ligin ikinci yarısında ise Karlıova Yıldırımspor iyi bir performans yakalayıp son maça kadar puan cetvelinde 12 Bingölspor’un önünde tamamladı. Son maça 2 puan önde giren Karlıova Yıldırımspor, Bitlis temsilcisi Güzelderespor karşısında maçın son 6 dakikasında 2 gol yiyerek Bingölspor’un Mardinspor karşısında galip gelmesinin ardından ligden düştü.

TARAFTARLAR YANLIZ BIRAKMADI

Sezonun son maçında Bingölspor taraftarlarının yoğun desteği altında oynanan maçta sloganlar eşliğinde sahaya atılan konfetiler ile Bingölspor besteleri maça damga vurdu.  

BİNGÖLSPOR AMATÖRÜN ŞAMPİYONUYLA PLAY-OUT MAÇINA ÇIKACAK

23 Nisan Salı günü Çavuşlar spor ile Solhan Gençlerbirliği spor Bingöl Amatör ligin final maçında karşı karşıya gelecek. Finali kazanan takım, 12 Bingölspor ile karşı karşıya gelecek.