Solhan Gençlik Merkezi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ‘Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz’ projesi kapsamında Solhan’da bulunan ortaöğretim kurumları erkek öğrencileri arasında satranç turnuvası düzenlendi.

Eleme usulü ile başlatılan turnuvaya katılan öğrencilere tişört dağıtılırken dereceye giren öğrencilerin ödüllendirileceği öğrenildi.

Ortaöğretim öğrencilerinden 82 öğrencinin katılımı ile düzenlenen turnuvada Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Hacı Musa Bengiz birinci, Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Musa Bayır ikinci ve Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Enes Kaygan ise üçüncü oldu.

ÇALIŞKAN’DAN TEŞEKKÜR

Turnuva sonrasından açıklamalarda bulunan Gençlik Merkezi İlçe Müdürü Zülfü Çalışkan, “Faaliyetlerimize katılan gençlerimize, onların başında gelen hocalarımıza, okul idarecilerimize, Milli Eğitim Müdürlüğümüze, turnuvanın sağlıklı yürütülmesi için gece gündüz demeden çalışıp emek sarf eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz ve Gençlik Merkezimizin çalışanlarına teşekkür ediyorum. Etkinliklerimiz devam edecektir. Özellikle gençlerimiz ve ailelerimiz faaliyet ve duyurularımızı takip edebilir veya bizlerle irtibata geçerse seviniriz.” şeklinde konuştu. SOLHANINSESİ