Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) Faaliyet Programı gereğince 10 Şubat tarihinde İstanbul Ataköy Atletizm Salonunda gerçekleşen Balkan Atletizm Salon Şampiyonasında ilimizi temsil eden Fenerbahçe Spor Kulübü sporcusu Milli Atlet Bedirhan Alpagu, Yüksek Atlama branşında 2:00 m’lik derecesiyle Balkan Üçüncüsü oldu.
Antrenörü Ahmet Demir ile birlikte Milli Takım kampında bulunan Alpagu, 02 Şubat tarihinde yapılan U20 Salon Atletizm Şampiyonasında Milli Takımın Balkan Şampiyonası için belirlenen kadrosuna girmeyi başarırken, 11 Balkan ülkesinin katıldığı şampiyonaya Türkiye ev sahipliği yaptı. İstanbul’da gerçekleşen şampiyonada Bingöllü sporcu Bedirhan Alpagu Yüksek Atlama branşında Türkiye’yi temsil eden sporcu oldu ve yarışmayı Üçüncü tamamlayarak ülkemize Bronz madalya kazandırdı.

U18 ŞAMPİYONASINDA İLİMİZİ TEMSİL EDECEK

Bingöl Atletizm İl Temsilciliğinden yapılan açıklamada; “Sporcumuzun böylesi önemli bir organizasyonda ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil etmesi ve ülkemize madalya kazandırması bizi son derece memnun etti. Halen İstanbul Fenerbahçe Spor Kulübü tesislerinde hazırlıklarına devam eden Alpagu 17-18 Şubat 2019 tarihlerinde yine İstanbul da yapılacak olan U18 Türkiye Atletizm Şampiyonasında ilimizi temsil edecek. Sporcumuzu, antrenörü Ahmet Demir ve çalışma ekibini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.”