HABER: EMRULLAH VARIŞ

12 Bingölspor taraftarları son günlerde sosyal medya hesaplarından yetkilileri 12 Bingölspor’un takım kurması için çağrıda bulunmaya devam ediyor.

Son iki üç yıldır zor günler geçiren 12 Bingölspor’da başkan Reşat Yılmaz görevi bıraktığını açıklamıştı. Taraftar Gurupları sosyal medya hesaplarında yaptıkları açıklamada “2018-2019 sezonu final müsabakası sonrası onursal Başkanımız Reşat Yılmaz ulusal basına verdiği demeçle yönetim kurulu olarak görevi bıraktıklarını açıklamıştır, bundan sonraki süreçte gerekli mercilerin takıma sahip çıkmasını ve Bingölspor’u yaşatmasını umut ediyoruz.” denildi.

TARAFTAR DURUMDAN RAHATSIZ!

12 Bingöl spor taraftarları, oluşan durumdan rahatsız. Taraftarlar sosyal medya üzerinden çağrıda bulunarak; “Senelerdir takım kurulacak mı, kurulmayacak mı tartışmalarıyla ligin başlamasına bir hafta kala toplama futbolcular ile sezona giriyoruz. Her seferinde sütten ağzımız yanmasına rağmen ne yazık ki halen gelecek sezon ile ilgili bir gelişme yok. “ diyerek takıma sahip çıkılması çağrısında bulunuldu.