Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ziyaretlerine devam ediyor.

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Solhan Belediye Başkanı seçilip mazbatasını alıp göreve başlayan Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve beraberindekiler esnaf ziyareti yaptılar.

Güven tazeleyerek yeniden Solhan Belediye Başkanı seçilen Yıldız, tebrikleri kabul ettikten sonra teşekkür ziyaretlerine başladı.

Geçtiğimiz hafta Başkan Yıldız’a yapılan ziyaret ve iade-i ziyaretlerinin ardından başkan Yıldız ve beraberindekiler esnaf ziyareti yaptılar.

Esnaf ziyaretinde Başkan Yıldız’a AK Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer eşlik ettiler.

Ziyaretler hakkında açıklamada bulunan AK Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu, “AK Partinin kuruluşundan bugün kadar yapılan tüm seçimlerde Solhan halkı AK Parti’ye, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman en güçlü desteği vermiştir.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel seçiminde de Solhan halkı yüzde 56 oranında Ak Parti’ye destek vererek Solhan’da Abdulhakim Yıldız’ı yeniden Belediye Başkanı seçmiştir. Belediye Başkanımızla birlikte, 9 Belediye Meclis üyemiz de Ak Parti’den seçilmiştir. Aynı şekilde Milletimizin teveccühüyle Arakonak Belediye Başkanımız Mustafa Döner ve 5 belediye meclis üyesi seçilmiştir. İl Genel Meclis üyeliğinde Milletimiz yüzde 57 oranında AK Parti’ye destek vererek üç İl Genel Meclis üyeliğinin tamamını Ak Parti kazanmıştır. Bizler teşkilat olarak, seçim öncesinde tevazu, samimiyet ve gayret ile Solhan ‘İşi Gönül İşi’ diyerek sahada halkımızla beraberdik. Seçim sonrasında da her daim sahada esnafımızla, halkımızla birlikte olacağız. ‘Halka Hizmeti Hakka Hizmet’ olarak gören bir partinin mensupları olarak daima milletimizle birlikte olacağız. Ziyaretimiz esnasında esnafımızın göstermiş olduğu yakın ilgi ve teveccüh bizlere enerji veriyor. Bizler de AK Parti’nin temsilcileri olarak halkımızın ve özellikle esnafımızın teveccühüne layık olmaya gayret göstereceğiz. Halkımıza ne kadar hizmet etsek ve ne kadar teşekkür etsek azdır.”

Doğu, Son olarak Esnaf ziyaretinin akabinde kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, Mahalle, Köy ve Mezraları da ziyaret edeceklerini söyledi. (Solhanın Sesi)