Uzun zamandır gündemi meşkul eden Bingöl’ün ilçe adayları netlik kazandı. Bugün resmi tanıtımın yapılacağı ilçe adayları için AK Parti Bingöl İl Başkanılığı Karşıyaka Spor Salonunda çalışmalarına başladı.

 

10/10 YAPTIK

Bingöl Sürmanşet Gazetesi ve Bingöl Haber Ajansı olarak önceki gün yayınladığımız 7 ilçe 3 belde adayı isimlerinde 10/10 yaparak tüm isimleri bildik. Seçim çalışmalarında farklılığını ortaya koyan yayınlarımız vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ile takip edildi.

 

İşte o isimler…

 

Genç Belediye Başkanı M.Hadi Topraktan aday olmayacağını açıklamasının ardından en fazla başvurunun yapıldığı ilçede adaylık Mehmet Zeki Dirik’e verildi.

 

Solhan İlçesinde kesin gözüyle bakılan Abdulhakim Yıldız ile devam kararı alan AK Parti, Karlıova İlçesinde de mevcut başkan Veysi Bingöl ile devam etme kararı aldı.

Kiğı ilçesinde Hikmet Özüağ ile seçime girme kararı alan AK Parti, Adaklı ilçesinde ise Zeki Işık ile devam kararı alındı.

Yayladere İlçesinde adaylık Nurettin Barış’a verilirken Yedisu İlçesinde Hüseyin Gülçiçek ile yola çıkılacak.

BELDELER DE DEĞİŞİKLİK YOK

Arakonak Beldesinde Mustafa Döner ile devam kararı alan AK Parti, aynı zamanda Sancak  Belde Belediye Başkanı Nusret Koçin ve Ilıcalar Belde Belediye Başkanı Mehmet Akif Günerigök ile devam kararı aldı.