AK Parti Bingöl İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, teşkilat üyeleriyle birlikte köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Göreve başladığında ‘Tavz Dağından Ak Dağına’ kadar tüm Gençliler ile kucaklaşacağını ve halkın sorunlarını yerinde dinleyeceğinin sözünü veren AK Parti Bingöl İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, Genç’e bağlı Servi Yelkaya Köyü Muhtarı Ramazan Semerci’nin daveti üzerine AK Parti teşkilat üyeleri ile birlikte bölgeye gitti. Doğanca (Putyan), Direkli (Vuşçur), Yelkaya (Melun) köylerini tek tek gezerek vatandaşlarla bir araya gelen İl Başkan Güler, köylülerin taleplerini dinledi.

Köylüler Başkan Güler’den, Direkli-Yelkaya grup köy yolunun asfaltlanmadı, bölgede sulama göleti yapılması, içmesuyu için sondaj, telefon şebekesi, elektrik hatlarının yenilenmesi ve karayollarından kavşak düzenlenmesi gibi var olan çeşitli sıkıntılarını dile getirdi.

Köylülerin sorunlarını yerinde inceleyen ve talepleri dinleyen İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler köylülerin taleplerini anında ilgili kurumlara bildirirken, bölgede sorunların giderilmesi ve yatırım projeleri için keşif yapılması konusunda mutabakata varıldı.

Program, yol üstü köylerinde ziyaret edilmesiyle sona erdi. GENCİNSESİ