Meclisin tatile girmesiyle Bingöl iline gelen HDP Bingöl Milletvekili Erdal Aydemir HDP İl yöneticilerinin de katılımıyla esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Bingöllü esnaflar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Aydemir, yurttaşlara teşekkür ederek Bingöl halkının beklenti ve sorunlarını dinledi. Bingöllülerin bir kez daha Kürt sorununa barışçıl çözüm taleplerini dile getirdiği ziyarette AKP’li belediyenin hizmet üretememesinden şikayet edildi. Belediyenin Bingöl halkına hizmet etmediğini vurgulayan esnaflar; yol, kanalizasyon, çarpık kentleşme, yeşil alan yetersizliği ve içme suyunda yaşanan kesintilerden dolayı belediyenin hizmetinden memnun olmadıklarını ifade ederek sorunlarına çözüm üretilemediğini ve kaynakların ranta harcandığını belirtti.

Yurttaşlara nasıl bir belediyecilik beklentilerinin olduğu sorusunu yönelten Aydemir dile getirilen sorunları tek tek not alarak takipçisi olacağını ve mecliste gündeme getireceği sözünü verdi.

Genç caddesi üzerindeki esnafları ziyaret eden Bingöl Milletvekili Erdal Aydemir 'in esnaf ziyaretine Yenişehir mahallesinde devam ettirdi.