Gelecek Partisinin Bingöl gençlik kolları başkanı Ahmet Yıldız, yetki belgesini il başkanı Mühittin Ağırbaş’ın elinden aldı. Gelecek Partisinin Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Yıldız, gazetemize açıklamalarda bulundu.

YILDIZ; GÜVEN, HUZUR VE İSTİKRAR GELECEK

Gelecek Partisinin gençlik kolları başkanı Ahmet Yıldız; “Sadece görevi yapmaya hazır olmak yeterli değildir onu anlamak ve bilmek de gerekir. Bu nedenle Birlikte üreten ve birlikte kazanmaya yol alan Bingöl hedefi ile inanç ve cesaretle çıktığım bu yolun sonunda hep beraber göreceğiz ki ülkemize ‘Güven, Huzur Ve İstikrar Gelecek’.” dedi.

“HERKESE TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİYORUM”

Yıldız; “Bu süreçte başta beni bu göreve layık gören parti organlarımıza desteğini hiç esirgemeyen kıymetli il başkanım Sayın Mühittin Ağırbaş beye teşekkürlerimi sunuyorum. Aynı zamanda birlikte yol yürüyeceğim parti örgütüme ve emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliyorum. Sorumluluk duygusu ve dayanışma bilinci ile üstlendiğim bu kutsal görevi, bizi bu günlere taşıyan duruşumuzu hiç bozmadan sürdüreceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Herkese en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı. HABER MERKEZİ