Kaza nedenli ölümler ve ciddi yaralanmaların en aza indirilmesi için toplu taşıma araçları ile yapılan şehir içi ve şehirlerarası yolcu taşımacılığında güvenliğin sağlanması ve sürdürülebilir olması, ilgili tüm paydaşların uyum içerisinde hareket etmesinin sağlanması, kazaların önlenmesi için düzenlenen “Otobüs Kazalarının Önlenmesi”ne yönelik toplantı Yedisu Kaymakamı Oğuzhan Ocak başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı Kaymakam Oğuzhan Ocak başkanlığında, Belediye Başkanı Ömer İsen, İlçe Jandarma Komutan Vekili J.Ütğm. Abdullah Savaş, İlçe Yazı İşleri Müdürü Osman Nuri Besi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Asım Yılmaz ile ilgili kuruluşların temsilcileri katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada, konuya daha fazla dikkat çekilerek toplumsal farkındalığın artırılmasının öneminden bahseden Kaymakam Oğuzhan Ocak, telafisi mümkün olmayan trafik kazalarının önlenmesi, kazalardan kaynaklı sosyo-ekonomik kayıpların yanı sıra bireyi, toplumsal hayatı ve kamu güvenliğini tehdit eden risklerin ortadan kaldırılmasının, sorunların işbirliği ve koordinasyon içerisinde çözüme kavuşturulmasının hedeflendiğini kaydetti. HABER MERKEZİ