Ak Parti Solhan İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı 5’inci Olağan Kongresi 29 Kasım 2017 Çarşamba günü saat: 14.30’da Ak Parti Solhan İlçe Teşkilatı hizmet binasında yapıldı.

Kongreye; Ak Parti Bingöl İl teşkilatı, Solhan İlçe teşkilatı, Ak Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı, Solhan İlçe Gençlik Kolları teşkilatı, Kadın Kolları Teşkilatı ve Ak Parti mensupları katıldı.

Divan seçimi yapılıp saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra AK Parti İl Yöneticisi ve Solhan Koordinatörü DiyabBazencir, selamlama konuşması yaparak kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kongrede konuşan va katılımcılara teşekkür eden Ak Parti Solhan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Tunç, “Ak Partimizin ak neferleri ve kıymetli dava adamları, ikinci kez bana bu şerefli görevi layık gören büyüklerime huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum. Ümmetin derdini dert edinmiş dünya lideri Cumhurbaşkanımızın genel başkanımızın davasını dert edinmek adına yarın önümüzde seçim varmış gibi çalışmak ve 2019 seçimleri içinde bu günden tezi yok aynı düşünce ile çalışıyoruz. Kongremize iştirak ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

“ÖNÜMÜZE ENGEL KOYANLARA ALDIRMADAN ÇALIŞMALARA DEVAM ETMEMİZ LAZIM”

Tunç’tan sonra konuşan Ak Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bayantemur, “5’inci olağan kongre için toplanmış bulunmaktayız. Solhan ilçe gençlik kolları başkanlığı Harun kardeşimize nasip oldu. Mart ayında atamasını yaptık referandum sürecinde aldığı iyi sonuçlarla tekrardan devam kararı aldık. Bugün inşallah onun mutlu günü, kongresini gerçekleştireceğiz. Ona inancımız sonsuz. Çünkü yaptığı çalışmalardan ötürü bizi tatmin etti, bundan sonrada yapacağı çalışmalarla bir kat daha zirveye çıkacaktır. Cumhurbaşkanınızda İstanbul’da gençlik kollarından il başkanlığına, belediye başkanlığına, başbakanlığa ta ki cumhurbaşkanlığına kadar nasip olursa 2019’da kendisini başkan ilan edeceğiz. Bunun için iyi bir gayret gösterip çalışmamız gerekiyor. Kapı kapı dolaşmamız lazım, küskünlerle bir araya gelip kucaklaşmamız lazım. “Meyve veren ağaç taşlanır” misali kim ne derse desin insanoğlu beşerdir sonuçta kötüleyenler de olacak, önümüze engel koyanlar da olacaktır. Kimseye aldırmadan çalışmalarımızı gerçekleştirmemiz lazım ki bizden sonrakilere daha güzel, daha yaşanabilir bir memleket, bir dünya bırakalım.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim