TÜGVA Bingöl temsilciliğinin 2’nci Olağan Genel Kurulu, TÜGVA İkra Kitap kafe toplantı salonunda yapıldı. TÜGVA Teşkilatlardan Sorumlu   Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Beşinci ve Ortaokullardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatih Yüksel, Tügva Bingöl eski ve yeni yönetim kurullarının katılımıyla gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

TÜGVA Bingöl temsilciliği, faaliyet ve çalışmaları hakkında brifing verildikten sonra, il temsilciği görevini Suat Çiçin’den devralan Muhammed Arpacık  yeni dönemde yapacağı faaliyet ve projelerin sunumunu yaptı.

Muhammed Arpacık, “Yeni dönemde Bingöl’ün gençlerine daha çok dokunacağız.Onların ruhsal, kişisel gelişim ve manevi dünyalarına daha çok dokunarak toplumsal değerlerimizi daha iletiye taşıyacak gençlerin çoğalmasına vesile olacağız.İlimizde ki ortaokul ve liselerde gençlerimizin geleceğine yol verecek  etkinlik ve programlar yapacağız.Üniversitemiz ile yapacağımız ortak programlar ile TÜGVA’yı gençliğimiz için cazibe merkezi haline getireceğiz.Kadın ve Aile Koordinatörlüğümüz bünyesinde yapacağımız seminer, söyleşi, zerafet, Kuran-ı Kerim öğretimi, el becerileri kursları gibi eğitimlerle hanım kardeşlerimiz açısından da Bingöl’de ulaşılmadık genç bırakmayacağız inşaallah.İl ve ilçelerimizde hızlıca teşkilatlanıp ilçelerimizde çalışmalarımızı başlatacağız.Ayrıca deprem bölgesi olan Bingöl’de Afad  ve Kızılay gibi kurumlarla irtibatlı bir şekilde gönüllü afet timi kuracağız.Yeşil alanlara daha çok sahip çıkıp bu minvalde proje ve çalışmalara destek olacağız.Mümkünse bir hatıra ormanı kuracağız.” Arpacık kendisini bu göreve layık gören TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu ve yönetimine teşekkür etti.

Genel Kurulda konuşan TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Beşinci, eski il temsilcisi Suat Çiçin ve yönetimine yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür etti. Genel Başkan Yardımcısı Fatih Yüksel görevi devralan Muhammed Arpacık’a Tügva işlemeli rahle ve Kuran-ı Kerim vererek yeni görevinde kendisine ve yönetimine başarılar diledi. HABER MERKEZİ