“Doğu-Güneydoğu Anadolu Sütçülük Projesi Bingöl Entegre Tesisleri” yatırımına hazırlanan SÜTAŞ, Bingöl Üniversitesinde okuyan öğrencilere “Sütajyer” olma imkanı sunuyor.

İŞ İMKÂNI SUNULACAK

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ‘Sütajyer’ başvurularının yarın mesai saati bitiminde sonlandırılacağını belirtilerek, “Kişisel gelişim eğitimleri, kariyer koçluğu ve proje çalışmaları ile destekleyeceğimiz bu staj programını başarıyla tamamlayan stajyerlerimizi, Bingöl Entegre Tesislerimizde çalışma arkadaşımız olarak görmeyi hedefliyoruz” ifadelerine yer verildi.

STAJ YERİ AKSARAY OLACAK

Staj yerinin Aksaray olduğu ve staj yapacak öğrencilerin staj boyunca yurt ve yemek imkânlarından faydalanacağı belirtilen açıklamada, staj dönemi boyunca stajyerlerin SGK primlerinin yatırılacağı ve bu kişilere stajyer ücretinin ödeneceğine ifade edildi.

STAJ DÖNEMLERİ

Staj dönenmelerinin lisans ve ön lisans bölümleri için iki ayrı dönemde gerçekleştirileceği bildirilen açıklamada, lisans öğrencileri 17 Temmuz –25 Ağustos 2017 tarihleri arasında, meslek yüksekokulu öğrencileri (ön lisans) ise 10 Temmuz -18 Ağustos tarihleri arasında stajlarını yapabilecekleri kaydedildi.

Editör: TE Bilisim