300 öğrencinin okuduğu Genç Nuri Özaltın İlkokulu’nda öğrencilere okuma alışkanlıkları kazandırası için, okul yönetimi ve öğretmenleri harekete geçti.

Okul Müdürü Cuma Kalkan başkanlığında, okul idaresi, öğretmenleri ve hayırseverlerin destekleri ile ilkokul öğrencileri bini aşkın kitaba kavuştu. 15 sınıf ve 300 öğrenciden oluşan okulda ilk önce bütün sınıflarda ‘Kitap Okuma Ve Dinlenme Köşesi’ yapıldı. Akabinde bütün sınıflara çocuk masalları, klasik hikayeler, dini hikayeler ve Peygamberin Hayatı olmak üzere Bin 125 kitap alındı.

Kampanyaya destek amacıyla okulu ziyaret eden muhabirimize açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Cuma Kalkan, amaçlarının okul ve öğrencilere daha çok kitap kazandırmak olduğunu belirterek, “Öğrencilere okuma alışkanlıkları kazandırası, öğrencilerimizin daha fazla kitapa uluşması için böyle bir kampanyada bulunduk. Bu vesile ile başlatmış olduğumuz bu kampanyada bizlere her türlü desteği veren ve bizleri yalnız bırakmayarak öğrencilerimizin hayatında önemli bir yer alacak olan kitap kampanyasına katkıda bulunan ve bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim