Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zeki Korkutata tarafından GÖL-DER aracılığıyla Göltepesi Köyü Yeni Yerleşim Orta Okuluna gönderilen 50 bin TL tutarındaki çeşitli kırtasiye malzemeleri (180 adet 1. kalite çanta, 600 kalem, 200 silgi, 200 kalemtıraş, 600 adet sulu, kuru ve pastel boya,1200 adet defter, 100 adet yapıştırıcı, 200 adet kalemlik, 200 adet sözlük, 10 koli A4 kâğıdı ) dağıtıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karagül, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Cihan Korkutata, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Arslan, GÖL-DER Başkanı Hüsamettin Korkutata, Okul Müdürü Saim Çakar ve Okul Aile Birliği Başkanı M. Akif Küçüköner´in katılımlarıyla öğrencilere dağıtıldı.

Öğrencilere yapılan bu yardımın kendilerini çok mutlu ettiğini ifade4 eden Okul Müdürü Saim Çakar, “Bu güzel düşüncelerinden ve çocuklara yaptıkları yardımlardan dolayı Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zeki Korkutata’ya kendim ve öğrencilerim adına teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca zahmet edip okulumuza kadar teşriflerinden dolayı Belediye başkan Yardımcısı Ahmet Karagül’e, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Cihan Korkutata’ya, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Arslan’a, GÖL-DER Başkanı Hüsamettin Korkutata’ya, Okul Aile Birliği Başkanı M. Akif Küçüköner’e de okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum “ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim