Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde yatmakta olan kadın ve çocuklarla bunların refakatçilerine yönelik kitap okumada farkındalık oluşturma, vatandaşları kitap okumaya ve kütüphanelere yönlendirme amacıyla bir etkinlik düzenlendi.

Sağlık – Sen Bingöl Şubesi Kadın Kolları Komisyonu, Bingöl İl Halk Kütüphanesi ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi tarafından organize edilen etkinlik, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi çocuk oyun salonunda gerçekleşti.

Kütüphane görevlisi Derya Tunç’un kitap okumanın önemine ilişkin yaptığı sunumunun ardından Bingöl İl Halk Kütüphanesi Müdür Vekili Muhammed İşlek bir konuşma yaptı. Okuma salonlarıyla kitaplık bölümleriyle internet odalarıyla her zaman hizmet vermeye hazır olduklarını dile getiren işlek, herkesi kütüphaneye davet etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çiçek balon ve bayraklar ile süslenen çocuk oyun odasında çocuklara yönelik eğitici ve öğretici çizgi filmler izletildi.

Etkinlik sonunda Bingöl İl Halk Kütüphanesi Müdür Vekili Muhammed İşlek Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Bilal Arslan, Kadın Kolları Komisyonu Başkan Vekili Hanife Tavlar ve diğer katılımcılar tarafından etkinliğe katılanlara kitap hediye edildi.

Düzenlenen etkinliğe Bingöl İl Halk Kütüphanesi Müdür Vekili Muhammed İşlek, kütüphaneci Derya Tunç, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Selçuk Nazik, Müdür Yardımcısı Musa Tavlar, Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Bilal Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, Sağlık-Sen Kadın Kolları Komisyon Başkan Vekili Hanife Tavlar ve komisyon üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim