Sohbet ortamında geçen buluşmada Ak Parti İl Başkanı Güler, gündemdeki konular ile ilgili gazetecilerin sorularını cevapladı.

İl Başkanı Güler, Ak Parti’nin 11 seçim bölgesinin 9’unda başarı sağladığını ve il genel meclis üyesi sonuçlarına göre Türkiye’de ilk 10 şehir arasında olduğunu söyledi.

Başkan Güler, Belediye Başkanı seçilen il, ilçe, belde başkanları ve meclis üyelerini tebrik ederek başarılar diledi.

Yerel yönetimlerden kaynaklı hizmet eksikliklerinin görüldüğünü belirten İl Başkanı Güler, yeni dönemde bütün şehir anlayışıyla belediyeler arasındaki koordinasyonu arttırarak şehrimizi daha yaşanılır bir hale getirecekleri söyledi.

Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında yapılan Belediye Başkanları ve teşkilat üyelerinin katıldığı Kızılcahamam kampında birçok konuyu istişare ederek verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini ve merkezi yönetimin katkılarının artarak devam edeceğini söyledi.

Rahmet, bereket ve yardımlaşma ayı olan Ramazan ayında şehrimizin çok daha huzurlu ve maneviyatı yüksek bir ruh haline büründüğünü söyleyen Güler, bütün vatandaşlarımızın Ramazan ayını tebrik etti. Program, bir süre daha devam eden sohbetin ardından sona erdi. (Haber merkezi)