Genç’te yanmayan sokak lambaları bazı mahallelerin karanlığa bürünmesine sebep olurken vatandaşlar, yetkililerin duruma ilgisizliğine tepki gösterdi.

 

Aylardır devam eden aydınlanma sorununa Aksa FEDAŞ'ın ilgisiz kalması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Genç İlçe merkezinde cadde ve sokaklarda bulunan aydınlatmaların çalışmaması vatandaşları zor durumda bırakıyor. Sokak lambalarının çalışmaması nedeniyle karanlıkta yürümekte güçlük çektiklerini belirten vatandaşlar, çoğu zaman araç farlarından yararlandıklarını belirterek, yetkililerden bu soruna bir an evvel çözüm getirmelerini istedi.

 

Sokak lambalarının Acilen bakım ve onarımdan geçirilmesini isteyen vatandaşlar, "Karanlıkta yürüyemez hale geldik. Aksa FEDAŞ yaptığı tüm harcamaları faturamıza yansıtıp bizden tahsil ediyor. Ama hizmet vermeye gelince hak ettiğimiz hizmeti dahi alamıyoruz. Faturaya eklemedikleri gider kalmadı. Trafo kaybından tutun da aydınlanma giderine kadar hepsini ödetiyorlar. Ama nedense halen sokaklarımız karanlık. El feneri alıp önümüzü aydınlatarak eve gidebiliyoruz. Yetkililerin sorunu bir an önce gidermesini istiyoruz" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Editör: TE Bilisim