Solhanlı Yazar Mehmet Akar’ın “Dilşah Sultan” adlı romanı düzenlenen imza günüyle okurlarıyla buluştu.

Annesine olan özlemini anlattığı ve bölgede yaşamı konu alan roman kitabı imza gününü düzenleyen Solhanlı hemşehrimiz Mehmet Akar, 4 sene önce kaybettiği annesine olan özlemini ve bölgede yaşamı 102 sayfadan oluşan ‘Dilşah Sultan’ adlı kitapta bir araya getirdiğini belirtti.

Akar, “Annem lösemi hastasıydı. 8 sene hastanelerde gezdik.  Annemde çok hikmetler gördüm çok saliha bir insandı ve birbirimize çok bağlıydık.  Vefatından sonra onu yüreğimde yaşatabilmek için bu kitabı yazdım. Bugün de imza günü düzenleyerek okurlar ile bir araya geldik. Okurlar, Solhan’da da kırtasiyelerde kitabı temin edebilirler” dedi.

“Yüzenada Kır Kahvesi Açıldı”

‘Yüzenada Kır Kahvesi’ işletmesi açılışına Solhan Kaymakamı Şeref Aydın, kurum amirleri ve siyasiler ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışa katılanlara Kır Kahvesi’nde ikramda bulunan ve katılımlarından dolayı teşekkür eden işletme sahibi İhsan Akar, işletmede Kafe, Restaurant ve Kır Düğünleri hizmetlerini vereceklerini belirtirken, Yüzenada’ya gelen vatandaşların artık yanlarında yiyecek ve içecek getirmeye gerek kalmadığını tüm ihtiyaçlara işletme olarak cevap vereceklerini belirtti.

Editör: TE Bilisim