Bingöl’ün filedeki gururu olan Solhanspor, bu sezona da damga vuracağını daha ilk maçında ortaya koydu. Oynadığı ilk maçta grubun güçlü ekiplerinden Hatay Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 gibi net bir skorla mağlup eden temsilcimiz, bugün 13.30’da Bingöl Karşıyaka Kapalı Spor Salonunda grubun iddialı takımı Arhavi Belediyespor’u konuk edecek.

29 Eylül 2017 Cuma günü başlayan voleybol birinci ligde mücadele eden temsilcimiz Solhanspor, ilk müsabakada Hatay Büyükşehir Belediyespor’a konuk olmuştu. Bu mücadelede 3-1 galip gelen temsilcimiz, bugün ise geçen hafta kendi evinde Palandökenspor’u 3-0 yenen Arhavi Belediyespor ile karşılaşacak.

SEYİRCİ DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

Solhanspor Kulübü Başkanı Ferhat Sönmez, bu maçın çok önemli olduğunu belirterek, seyirci desteğine ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Başkan Sönmez, “ligin önemli maçlarından birine çıkıyoruz. Bu maçı Bingöl’de oynayacağız ve taraftarlara ihtiyacımız var. Buradan Tüm sporseverleri Bingöl’ün takımını yalnız bırakmamaya davet ediyorum.  Bingöl’ün Voleyboldaki temsilcisi Solhanspor’u desteklemek için sizleri Cumartesi günü saat: 13.30’da Karşıyaka Kapalı Spor Salonuna Bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

“OYUNCULARA BAKLAVA İKRAMINDA BULUNDULAR”

AK Parti Solhan Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetimi bugünkü zorlu müsabaka için dün takıma moral ziyareti düzenleyip oyunculara baklava ikramında bulundular. AK Parti Solhan Gençlik Kolları Başkanı Harun Tunç, zorlu mücadele öncesinde takıma moral olsun diye Solhanspor’u ziyaret ettiklerini belirtti. Tunç, “bugün çok zor bir müsabakaya çıkıyoruz. Ligin en iyi takımlarından birini konuk ediyoruz. Bu karşılaşmadan mutlak galip ayrılmamız lazım. Oyuncularımız bu maçın zorluğunu bildikleri için ister istemez stres yaşamışlardır. Bizlerde kendilerinin yalnız olmadığını göstermek için antrenmanlarını ziyaret edip kendilerine baklava ikram ettik. İnşallah bugün salondan zafer ile ayrılan bizler oluruz” dedi.

Editör: TE Bilisim