HABER YÜKSEL DERE

Bölgesel Amatör Ligi 1. Kademe Play-off müsabakaları hafta sonu büyük heyecana sahne olacak. Yarın Saat: 15.00’da 12 Bingölspor - Elaziz Belediyespor arasında oynanacak olan 3. Lige yükselme Play-off müsabakasının öneminden bahseden 12 Bingölspor Kulübü 2. Başkanı Cevdet Yıldız, “ Bu maç hayati önem taşıyan bir maç olacaktır. Hepimizin üstüne düşen görev, takımı yalnız bırakmamak ve maç gününde tribünde 12 Bingölspor’u desteklemek olsun” dedi.

“BİNGÖL’Ü SPOR KENTİ YAPMALIYIZ”

Temsilcimiz 12 Bingölspor’un play-off maçındaki sonucunun Bingöl’ü etkileyeceğini belirten Yıldız; “ Eğer bu maçı kazanırsak, Bingöl Spor kent olma yolunda büyük bir adım atacaktır. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için, Bingöl’ün adını her yerde duyurmak için zorlu bir viraj bizi bekliyor. Sporu seven adeta spor ile yaşan bir kent olan Bingöl, inşallah profesyonel ligde bir takımı olacaktır” dedi.

“BU HEYECAN SADECE BİZİM DEĞİL, TÜM BİNGÖL’ÜNDÜR”

12 Bingölspor’un her daim yanında olduklarını söyleyen Yıldız, Bingöl halkının sürekli olarak takımın yanında olmasını, takımın eksikleri konusunda yönetimle iş birliği içinde olmaları gerektiğini belirtirken; “ Vatandaşlarımız bu takım için bizimle beraber elini taşın altına koymalıdır. Takımın ne eksiği varsa bizimle beraber gidermelidirler. Bu bir sosyal sorumluluktur. Bu heyecan sadece bizim değil, tüm Bingöl’ündür” dedi.

KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR

Bu önemli yolda kendilerini yalnız bırakmayan başka Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve kurum amirlerine teşekkür eden 2. Başkan Yıldız, “ bizim her sıkıntımızda yanımızda oldular. Bingölspor eğer play-off mücadelesi oynayacak seviyeye gelmişse onlarında katkıları vardır. Bun anlamda onlara teşekkür ediyorum ve kar kış demeden tribünden bizleri yalnız bırakmayan büyük Bingölspor taraftarlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim