Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Serdar Turhan, Ramazan Ayı nedeniyle Bingöl’deki ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi yardımında bulundu. 1250 aileye, 600 bin TL civarında gıda kolisi yardımında bulunan Turhan, gönülleri ısıtmaya devam ediyor.

Yerel esnafında katkılarıyla dağıtılan yardımlar, dünyanın ve ülkemizin geçirdiği bu zor günlerde ihtiyaç sahipleri için böylesi bir yardımın yapılması takdire şayan oldu. Gıda sektöründen Cemal Balat ve Fatih Kaan işbirliğiyle yerel esnafında kalkınmasına faydası oldu.

Bu tür yardımlar yapılırken yerel esnafında düşünülmesinin anlamlı olduğunu belirten Cemal Balat, “Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Serdar Turhan beyin bu zor zamanda memlekete böylesi bir yardımda bulunmasından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” dedi.

Yardımlarla hem esnafın hem de muhtaçların yüzünün güldüğünü kaydeden Fatih Kaan ise, Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan’a teşekkür etti.

Yardım paketlerinde Bingöl balının olmasını isteyen Turhan, bal işi ile uğraşan Bingöllü balcıları da memnun etti.

Bingöllü balcılar Cemal Bahadır ve Osman Burulday da Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan’ın hem yerel esnafı hem de ihtiyaç sahiplerini düşünmesinden dolayı memnun olduklarını ve böyle güzel organizasyondan ötürü teşekkür ettiler.

Yapılan yardım çalışmaları ilgili konuşan vatandaşlar ise, Bingöl’ü unutmayarak yardımda bulunan Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. HABER MERKEZİ