Programa Vali Mantı’nın yanı sıra 49. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ersin Altay, Belediye Başkan V. Halim Sugü, Belediye Başkanı Yücel Barakazi’nin eşi Pervin Barakazi, Vali Yardımcıları Cevat Gün ve eşi Betül Gün ile Tunahan Çil ve eşi Amine Çil, İl Emniyet Müdürü Metin Akay ve eşi Dilek Akay, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin ve eşi Ayfer Engin katıldı.

Program, Vali Ali Mantı ve eşi Işıl Mantı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Afrin’de görevlendirilen asker ve polis eşlerine gül takdimi ile başladı.

Vali Ali Mantı, programa katılım sağlayan kıymetli misafirleri içten duygularla selamladıktan sonra yaptığı konuşmada;

“Kirli emellerle sınırlarımızın yanı başında yuvalanarak, ülkemize yönelik tehdit oluşturan terör gruplarının yok edilmesi gayesiyle gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Afrin’de görevlendirilen asker ve polis kardeşlerimizi öncelikli olarak Allah’a emanet ediyorum. Rabbim, manevi bir kutsiyetle vatanımız ve milletimiz uğruna gözlerini kırpmadan sınır ötesinde mücadele eden ordumuza güç ve kuvvet ihsan eylesin; o kahramanlarla birlikte bu duyguyu yaşayan herkese sabır ve metanet versin. Bu anlamlı günde sizlerden uzak olarak devletimizin bekası ve milletimizin geleceği için mücadele eden kardeşlerimiz, inşallah sağ selamet dönüşlerini yaparak aramıza tekrar katılacaklardır. Siz kıymetli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar; birlik ve beraberlik içerisinde müreffeh yarınlar dilerim.”

                Program, Vali Mantı’nın katılım gösteren misafirlere sağlık, huzur ve mutlu günler temenni dilekleri ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim