Yedisu Kaymakamı Oğuzhan Ocak Başkanlığında Köy ve Mahalle Muhtarları toplantısı yapıldı. Yedisu Kaymakamı Oğuzhan Ocak başkanlığında Yedisu Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda köy ve mahalle muhtarları toplantısı yapıldı. Muhtarların talep, görüş ve önerilerini dinlemek üzere yapılan toplantıya Kaymakam Oğuzhan Ocak ile İlçe Jandarma Komutanı Tahir Çakır, kurum amirleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Oğuzhan Ocak “Muhtar köyde, mahallede önderlik yapan, iyi şeyler için halkın önünü açan kişidir. Köy ve mahallede devletimizin temsilcisi olan muhtarlarımızın vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin arttırılması yönünde ihtiyaç ve sıkıntılarının tespitinde önemli rol almışlardır. Genel sıkıntıların çözüme kavuşturulması için elimizden geleni yapacağız.” İfadelerini kullandı.

Toplantıya katılan muhtarlar sırayla söz alarak köy ve mahallelerinin ihtiyaçlarının neler olduğunu başta Kaymakam Oğuzhan Ocak olmak üzere, kurum müdürleriyle yüz yüze görüşerek talep, görüş ve önerilerini bildirdiler. HABER MERKEZİ