MHP Bingöl İl Başkanı Nurettin Varol, partisine yapılan “Suriyeliler değil, MHP ülkeye yüktür” paylaşımının ardından Doğan Karasu’yu sert bir dille eleştirip idarecileri göreve çağırdı.

Başkan Varol’un yaptığı yazılı basın açıklaması:

“15.09.2019 tarihinde sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla yarım asırlık şanlı bir geçmişe sahip milyonlarca insanın gönül verdiği Milliyetçi Hareket Partisi’ne alenen hakaret eden Doğan Karasu adlı kişi bu cesareti nereden almaktadır. Kime güvenmektedir. Biz bu zatın zihniyetinin ne olduğunu çok iyi bilmekteyiz. Milliyetçi-Ülkücü harekete kininin sebebini de bilmekteyiz. Bu zat partimize hakaret ve iftiralarda bulunarak bilinçaltındaki kinini dışa vurmuştur. Partimize alenen hakaret eden bu müfrit TBMM Fen Lisesinde kutsal bir meslek olan öğretmenlik mesleğini icra etmektedir. Okul yönetimini, Milli Eğitim Müdürlüğünü ve sayın Bingöl Valisini bu hadsize haddini bildirmeye davet ediyoruz.

Ayrıca Milliyetçi-Ülkücü harekete karşı halkı kin ve nefrete teşvik eden bu açıklamalardan dolayı Cumhuriyet Savcılarımızı göreve davet ediyoruz.. Partimize karşı yürütülen bu alçaklara kara propagandalara asla papuç bırakmayacağımızı, geçmişte olduğu gibi bugün de Fetö, Pkk, Dhkpc ve her türlü terör örgütlerine ve kalıntılarına karşı mücadelemizi son nefer, son nefes ve son damla kana kadar sürdüreceğimizin bilinmesini isteriz. Milliyetçi-Ülkücü hareket bu çevrelere rağmen milletimizin gönlünde sevgi tohumlarını ekmeye devam edecektir. İnsanlarımızı bir ve beraber yapmaya ve vatanın bölünmez bütünlüğünü savunmaya devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Şimdi Milli eğitim camiasına açıkça soruyoruz. Millilikten uzak olan bu zat öğrencilerimizin kimin ya da kimlerin aklıyla hangi bölücü fikirlerle yetiştiriyor ve yetiştirmeye devam edecektir. Milliyetçi Hareket Partisi’nden rahatsız olanlar bu ülkeye düşman olan terör ve terörist yardakçılarıdır. Lütfen bu adama haddini bildiriniz ve devlet memurları kanununu hatırlatınız. Bir an önce bu müfteri hakkında gerekli soruşturmanın açılarak görevden el çektirilmesi elzem bir durumdur. Aksi takdirde sorumlu mevkilerde bulunan yöneticiler de bu durumdan mesuldür. Konunun her platformda takipçisi olacağımızın genel merkez yöneticilerimizin nezdinde konuyu bakanlıklara taşıyacağımızın bu müfteri adam ve destekçilerine elbette hesap soracağımızın bilinmesini isteriz. Kamuoyuna Saygıyla Duyrulur.” HABER MERKEZİ