Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri, Genç’te düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Halkı, sportif faaliyetlere yönlendirmek için ‘Amatör Spor Haftası’ ile farkındalık oluşturmak, her yaşta kitleleri spora yönlendirmek ve yaşam boyu sağlıklı bir hayat için Genç ilçesinde Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 9 – 31 Ekim tarihleri arasında, futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, satranç dalında düzenlenen ve birçok takım, kişinin katıldığı turnuvalarda şampiyon olanlar için ödül töreni düzenledi.

Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen törene, şampiyon olan takım, kişilere kupa ve madalya verildi. Ödül tören sonrası görüşlerini aldığımız Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Engin Dağ, “Amatör Spor Haftası’ ile amaç ilçe halkını bir nebzede olsa spora kanalize etmek. Ayrıca yıl içinde birçok branşta turnuvalar düzenlenerek daha geniş kitlelere ulaşmayı kurum olarak hedeflemekteyiz” dedi. GENCİNSESİ