Başkanlık koltuğuna oturduğu günden beri bir yandan 22 Milyon TL borç ile bırakılan belediyenin mali yapısını düzeltmeye çalışan, bir yandan da adaylık döneminde verdiği vaatleri yerine getirmek için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarına devam eden Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik'in, gençler için en önemli vaatleri arasında yer alan 'Ücretsiz Wi-Fi projesi' hayata geçti.

"9 NOKTAYA KURULACAK"

'Ücretsiz Wi-Fi projesi' bugün itibariyle hayata geçerken, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı çevresi, Eski Hükümet Konağı çevresi, Belediye Parkı çevresi, Devlet Hastanesi çevresi, Kültür Merkezi kavşağı, Saat kulesi civarı ve mahallelerde bulunan 3 paktan vatandaşlar ücretsiz olarak wi-fi hizmetinden faydalanabilecek.

"24 SAAT AÇIK OLACAK"

İnternete erişimin 24 saat boyunca açık olacağı öğrenilirken, akıllı telefon, tablet veya taşınabilir bilgisayarlar üzerinden internete giriş yapılabilecek. İnternet hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, wi-fi erişimi sağlayan cep telefonlarından "Genç Belediyesi ücretsiz wi-fi" bağlantısını seçerek kendi cep telefonu numaralarıyla sisteme giriş yapıp yönlendirmeler doğrultusunda alınacak sms şifresi ile ücretsiz internet hizmetinden yararlanacak.

DİRİK: "GENÇLERİMİZE VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTTUK"

İnternet hizmetinin çağın vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu belirten Genç Belediye Başkanı Başkanı Mehmet Zeki Dirik, "Özellikle gençlerimiz için bu uygulama anlamlı olacaktır. Günümüzde birçok resmi işlem, müracaat, sonuç öğrenme ve bilgilendirme gibi konularda internetten faydalanılmaktadır. Bizler de bu ihtiyacı ücretsiz olarak karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemize ve özellikle gençlerimize hayırlı olsun" dedi. HABER MERKEZİ