Bingöl’ün Genç ilçe Belediye Başkanlığı yayınladığı personel alımı ilanında, itfaiye eri ve zabıta memuru kadrolarında görevlendirmek üzere toplamda 10 kamu personeli alımı yapacağını açıkladı.

Başvuru yapmak isteyen adayların son başvuru tarihi olan 25 Temmuz 2018 tarihine kadar Genç Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Adaylarda aranan genel şartlar arasında;; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel bir sağlık problemi olmamak olarak belirtilmiştir.

2 İtfaiye Eri alımında adayların herhangi bir ön lisans programından mezun olmaları, erkek olmaları, 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı P93 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

3 İtfaiye Eri alımında lise, meslek lisesi ve dengi okul mezunu olmak, erkek olmak, Kamu Personeli Seçme Sınavı P94 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartları yer almaktadır.

2 Zabıta Memuru alımında herhangi bir ön lisans programından mezun olmak ve KPSS P93 puan türünden en az 70 puan almak, 3 zabıta memuru alımında lise, meslek lisesi ve dengi okul mezunu olmak KPSS P94 puan türünden en az 70 puan almış olmak gerekmektedir.

Son Başvuru Tarihi: 25 Temmuz 2018

Genç Belediyesi ilan metninin tamamına ulaşmak için .