Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Çiftçi, Prof. Dr. Ramazan Solmaz, Prof. Dr. Abdullah Taşkesen, Genel Sekreter Prof. Dr. İ. Yasin Erdoğan, Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Hakan Olgun, fakülte dekanları ve akademik personel katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, bugüne kadar yapılmış, devam etmekte olan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Slayt eşliğinde sunum yapan Rektör Prof. Dr. Çapak, “Bingöl Üniversitesi, geldiği nokta itibariyle çok önemli mesafe kaydetti. Üniversitemizi akademik çalışmalarıyla katkı yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Biz, birlikte Bingöl Üniversitesi ailesiyiz. Hep birlikte Üniversitemizi emin adımlarla daha ileriye taşımak için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz. Bingöl Üniversitesi’ne çalışmalarıyla katkı yapan bütün akademik personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Pilot Üniversite süreci hakkında geniş kapsamlı bir sunum yapan Bingöl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Solmaz, Üniversitelerin Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Projesi kapsamında bugüne kadar yapılan çalışmalar, önerilen projeler ve projelerin değerlendirme süreçleri ile bundan sonra yapılması planlanan çalışmalar hakkında detaylı bilgi sundu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Çiftci ise Eğitim-Öğretim ve Kampüs Yönetimi konularında sunumunu yaparak, bu konular ile ilgili genel durum hakkında bilgi verdi.

2018-2019 yılı içerisinde bilimsel çalışmalarıyla Bingöl Üniversitesi’ne katkı yapan akademik personele plaket ve teşekkür belgelerinin de takdim edildiği toplantı, dilek ve önerilerle sona erdi. (Haber Merkezi)