Değerli arkadaşlar, dostlar...

Bugün 4. Yılımızı bitirip 5. Yılımızdan gün aldık. Allah’a hamdolsun olsun.
Ve 4 yıl önce bugün büyük bir heyecan ile ilk sayımızı çıkarırken, her zaman Bingöl’ün en büyük bölgenin sayılı Gazetesi olmak için hedeflerimizi belirledik.

Ve bugün, Allah’a hamdolsunki bingöl’ün en büyük ve en çok etkileşim alan platformu olan BİNGÖL Haber Ajansı’na ve BİNGÖL Sürmanşet’e sahip olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

4. Yılımızı geride bırakırken Bingöl’de belki de ilk defa olmazsa da uzun süreli ilk defa ulusal TV lerde (24 TV. Ülke TV Fox TV ve şimdi de Kanal M) gazetemiz bölge gazeteleri arasında kanallarda bültenlerde okunuyor.
Ve hali hazırda uzun süredir hala devam eden ve hafta içi yayın yapan bölge bülteninde haftanın en az 3 ila 5 günü Kanal M ekranlarında çıkmanın gururunu yaşıyoruz.

Bugün sosyal medyada 109 bin takipçi ile bingöl’ün en büyük bölgenin sayılı platformlarından biri olmanın gururunu yaşıyoruz.

Başta BİNGÖL halkı olmak üzere, Sürmanşet’in mutfağındaki çalışma arkadaşlarıma, Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, bu günlere gelmemizde sizin katkılarınızın olduğunu bilmenizi istiyoruz. Sizler varsanız bizler varız.
TEŞEKKÜRLER BİNGÖL