Yaşamak istediğim dünya için bayram dilek ve duam şu olacaktır;

Çıkarın, benciliğin ve ayrı gayrının konuşulmadığı ve düşünülmediği, herkesin herkesi karşılıksız ve içten gelerek sorduğu, sardığı ve sevdiği günün adı olsun bayramlar…

Uzaklardaki sevdiğinin hasretini uzaklardan gelen başka birine sarılarak gidermenin…

Her gülen yüzde kendi sevdiklerinin yüzünü görme gününün adı olsun bayramlar…

Yeryüzünde, coğrafyamızda, ülkemizde, yakın çevremizde insanlık adına ürkütücü, korkutucu, insaf dışı muamelelere maruz kalan, savaşların ortasında kalmaya mecbur, ölüme mahkum edilen kardeşlerimiz var.

Bu kardeşlerimizin bu bayram ve bundan sonraki bayramlarda evlerinde, memleketlerinde huzur için de yaşaması için bu bayramı vesile kılarak, katil batıyı değil, bizden olan ama bizi öldürenlerin safında yer alan, şaşırmış, yolunu kaybetmiş kardeşlerimizin hidayetine, insafına, ıslahına vesile olmasını diliyorum ve bu bayram inananların kardeşliği ve dayanışma bayramı olsun.

Dünyanın başına bela olmuş Covid-19 virüsünün daha fazla insana bulaşmadan yok olup bitmesini, bitirilmesi için herkesin belirlenen kuralara uymasını, özelikle, bayram, düğün, cenaze ve benzeri durumlarda herkesin bulaş risk ve oranını bilerek ona göre davranmasını ve dikkati elden bırakmamasını diliyorum.

Kurbanlarınız sizi dileklerinize, dileklerinizi de sizlere ulaştırsın

Bir kez daha geçen kurban bayramı aramızda olup bu bayram aramızda olamayan vefat eden herkese Allahtan rahmet diliyorum.

Hayırlı, huzurlu sağlıklı bayramlar diliyorum.

Selam ve dua ile…