Recep tayyip erdoğanı anlamak.
Tarihin vefasız sayfalarını karıştırırken tozdan çok nankörluğe şahit oluyoruz onun için sayın erdoğanı anlamak için karalanmış kalplerinizi çok yormayin o gidince tarih bir daha yüzünüze tükürür ve sizler vefasız sayfalarda yeni bir sayfaya kaydeliceksiniz.Biliyoruz anlatmaya çalışsakta anlamiyacaksiniz ne kadar söylesek te duymiyacaksiniz  ondan dolayı siz lal siz sağır. 
Biz haykıra haykıra bağırırız
Iman kuran vatan namus
Devlet adabı önemlidir aileden başlar kuran gibi vatan sevgisi gibi. sizi yönetene saygınız olmazsa ailenizden aldığınız eğitimden  kaynaklanıyordur.
Onun için sizin amaç ve gayeniz bize  müsibet  
Felaketiniz başınızı yesin.
Yanı başınıza bakamiyacak göremiyecek kadar kör sağır ve dilsizsiniz
Hatirlayiniz ırağa özgurluk gelecekti saddamı hatirlayan varmı kaçtane kendi vatandaşınin namusuna göz dikmişti hiç bir irakliya yakin tarihte sordum irak nasil memnun musunüz ABD özgürluk getirdimi ne desin iyi abi şuan irakta doğan çocuklarin P si sarışin 
Aman Allahım dilim tutuldu lal oldum başım döndü ANLADINIZ mi olayı.
Ya libya kaddafiyi unuttunuz mu unutun unutun halkına ne zulumler yapmıştı su bedeva dogalgaz bedeva ogrencilerin üniversiteye kadar masrafları devletten evlenip evleri dizmek gecinecek kadar maaş devletten yaa bin insan bu kadar mi zülumkar olur sonu noldu kendi vefasız nankör  evlatlariyla kafası ezilerek öldü yaa gel bu tarafa mısıra ceza evinde can veren bir lider vardı yakın zamanda hafızanız zaif ama hatırlatayım dedim sahi o ne yapmıştı onuda siz bulun.
Onun için sayın erdoğana sizin uzattığımız dilden çok semaya açılan eller var çabanız fitneniz ebdestsiz bedduanız boştur nafiledir içinizde keder kalsın dert olsun. Recep tayyip erdoğan için semaya kalkan elleri hiç kimse indiremez. Haydi ya nasip diyelim hak batılı linç edecek Allahın izni ile.

Selam ve dua ile.