Biz Gayba inanan  insanlarız BAKARA SURESI 2 ve 3.Ayette cenabı hak buyurmuş.. fakat Rüya olayı farklı 
Rüya üç kısımdır 
Rahmani 
Nefsani 
Ve şeytani 
Nefsani Ve şeytani olan rüyadan Allah'a sığınırız.. yanlız Rahmani Rüyalar tabire açık olduğu için bu gece Gördüğüm iki tuhaf Rüyaları sizinle paylaşmak istedim.
Evet hayra Dönsün inşallah âmel yok tabiri caiz mi sizin ferasetinize bırakayım.
Rüyalarım  saydığım üç şıktan hiç birine yakın olmamasıyla beraber beni çok etkiledi. bakımsız çöle Dönmüş boş bir vadide menzilimin belirsiz olmasıyla beraber yolculuk yaparken birden yan tarafımdan seslerin geldiğini fark ettim Döndüm baktım olabildiğince hızlı koşan bir tilki bana Doğru geldiğini fark ettim bir an aklıma şu geldi bir tilki bir insana doğru gidecek kadar cesaretli olmadığını düşünüp bu işin içinde muhakkak bir iş olduğunu düşünürken evet Düşündüğüm kısa bir vakit sonra oldu tilkinin arkasından aynı onun hızıyla hatta belki Daha hızlı gelen kana susamış bir arslanı  Gördüm evet gelen tehlikeyi hafife almamak lazım bir an düşündüm tilkiye mi yardımcı olayım yoksa tehlike aynı zamanda bana doğruda geliyor kendimi mi? koruyayım?
Kısa bir zaman içinde tilki yanıma yaklaştı ve etrafımda çok yakınımda dönüp arkasında da arslan onu yakalamak ve parçalamak için bütün enerjisini sarf ediyor bende içimden bu lanet olası tilki neden başka tarafa kaçmıyor da benim etrafımda Dönüp dolaşıyor onunla tehlikeli karede olmak beni oldukça tedirgin ediyor bir müddet sonra öfkelendim tilkiye bağırarak lanet olası  tilki kaçarak uzaklaşsana der demez arslanin birden beni fark edip bana döndüğünü gördüm eyvah korktuğum başıma geldi tam Gardımı almayı düşünürken yan taraftan gelen sesle iki kurdun geldiğini gördüm Ağzından salyalar akarak bana Doğru gelen arslana bak iki  kurt geliyor dedim ve arslanın yönünü çevirerek kurtlara doğru gitmesine  sevindim yanlarına vardığında neler olacağını merak ederken gayet Dostane bir ilişki kurarak oynaşmaya başladılar tabi o ara tilkinin insan suretine döndüğünü fark ettim ve sordum bunlar neden birbirlerine karışmadılar   onlar dostlar dedi peki sen kimsin? dedim ben ortadoğuda herkesi birbirine düşürenim dedi tabi ben buna çok kızdım üstüne yürüyerek  tepeye çıktım tepenin başından bir baktım yem yeşil cennet bahçesi gibi bir vadi içinde çocuklar oynuyor ağaçlardan neyveleri  koparıp yiyorlar..tabi çok mutlu oldum döndüm benden kaçıp uzakta bekleyen o kariştırıcıya  sordum peki ben kimim? Bana sen TÜRKIYESİN o yeşillik ise sizin ama size yar etmiyeceğiz. bir sinirle üstune yürurken tekrar koştu biraz önce bir arya gelen arslan ve kurtlarin yanina koştu tekrar tilkiye dönuştu baktim onlar dost ben TÜRKIYE YİM..

Selam ve dua ile..