Uyan ey halkım namus yürüyüşüne. Bugünlerde çok ihtiyacımız var, namuslu olmaya, kadınlara iyi davranmaya. Sanki diyorsun, bir İslam devletinde yaşıyoruz. Bazen gözlerim Humeyni’ye benzeyen birilerini bile arıyor yürüyüşlerde. Sizi gidi Avrupa birliği âşıkları. Koca Osmanlı imparatorluğuna köle olarak giren devşirme kadın, devletin çökmesine sebep olmadı mı? Demek istediğim şu, yaz sezonlarında Ege ve Akdeniz’e namussuz,  inançsız bir milletin, fuhuş zebanilerini getirmek için attığınız kırk takla, para kazanma hırsı, alın size ekonomi, dünyada en kötü şey özentidir. O bölgelerimizde yaz sezonları olan fuhuşların farkında mıyız acaba! Genç kızlarımız, genç deli kanlılarımız buna ne derece özeniyor biliyor musunuz?

      Elbette yakın zamanda olan olayın bununla ne alakası var, denile bilir. İnanın Özge can Arslan kızımıza yapılan zulüm çok cani, ama her yıl binlercesi oluyor, neden diye sorma olayında üstümüze yoktur. Bir çirkeflik olmuşsa bunun karşılığı neden olmamalı. Çünkü hiçbir faydası olamaz. Diyarbakır’da etek giymek te hiçbir işe yaramaz. Bu olayın bu kadar büyümesi inanın sadece siyasi bir propagandadır.  Bakın göreceksiniz 7 Hazirandan sonra tek bir siyasetçinin ağzından duyarsanız ben hiç bir şey bilmiyorum demektir.

        İşin korkunç tarafı inanın galiba artık iş işten çoktan geçmiş, çünkü bizler ecdadımızı bırakıp, ecnebilerin peşine düşmüşüz. Bizler inancımızı bırakıp, inançsızlara özenmişiz, bizler Allah’ın emrettiği namusu bırakıp sözde medeniyetin emrettiği namusun peşine düşmüşüz.  İşin açık ve neti şudur, iki şıkkımız var, ya şu çok girmek istediğimiz Avrupa birliği kanunu, kuralları, namus olayı neyse onu yaşayacağız, ya da bu memlekete bir Humeyni lazım ve bol kolu kesik insan, bakın görün o zaman insanlar nasıl ayakuçlarından başka bir yere bakamayacaklar…

Saygılar…

Mehmet Akar…