Halkların değil baş efendilerin ülkesi Türkiye’m. Başefendilerin değil halkların kan döktüğü Türkiye’m. Sizin sevabınız bile sizi terk etmiştir başefendiler. Allah’ın hakkını geçtik anaların hakkını nasıl ödeyeceksiniz. Koltuk sevdasına ne canlar feda ettiniz. Nasıl bir vicdan var sizde, nasıl bir deri var yüzünüzde, hayretler içinde kalıyorum. Yarın yine çıkacaksınız seçim meydanlarına, elinizi göğsünüze koyup aynı masalları okuyacaksınız,‘eey halkım, bak ben değilim, o dur’.Öbürü çıkıp,‘yok valla ben yapmadım, o yaptı’. Yapılan ne! Gencecik fidanların toprağa düşmesi. Ne basit değil mi?

Bir ana 9 ay karnında taşır, 19 yıl 3 ay üstüne titrer, sizin rantlarınız, koltuk sevdanız, ticaretiniz, siyasi hırsınız için 2 TL ye satılan kurşunla ölüme gidiyor canlar. El insaf ey insafsızlar, el vicdan ey vicdansızlar, o analardan utanın, Allah aşkına utanın, Muhammed aşkına azcık utanın, vicdanınız yok anladık ama utanmanız da mı yok. Bunca kan doyurmadı mı sizi, doymadınız mı?

Allah’ın gazabı o kadar büyüktür ki, bir gün onca ananın ahını mutlaka çekeceksiniz, bunu bilesiniz. Boynunuzda sarkmış o gırtlağınızı, bir gün o kareli kravatınız sıkıp nefesinizi kesecektir. Allah’ın sabrı da, rahmeti de sonsuzdur.

İşiniz gücünüz fitnedir, başka hiçbir beceriniz yok. Bu halk artık her şeyi biliyor, inanın ne HDP’nin travestileridir bu halk, ne AKP’nin Müslüman’ıdır, ne MHP’nin faşistleridir, nede CHP’nin ateistleridir. Bu halk kardeştir ve siz bu kardeşleri ayıramayacaksınız. Fitneniz buna yetmeyecek baş efendiler. Onun için derhal aklınızı başınıza alın. Daha fazla pislenmeyin. Bu halk sizi adam etmiş ise adamlıktan da çıkarır.

Saygılarımla…