İntihar edilesi bir ülkede yaşlanmak istemiyorum, ama mecburum yaşamaya. Umutsuzluktan bıkmış bir milletiz, tam oldu derken bir köşeden İsrail oğulları çıkıveriyor. Aslında Resulullah döneminden sonra en hayırlı ve en onurlu milletleriz Türkler, Kürtler ve Zazalar. Bir taraftan Kudüs’ü fetheden Selahattin Eyyubi, diğer yandan kayı boyundan Ertuğrul Gazi’nin çocukları bu ne hal sorarım size. Kendinizden haberdar mısınız? Ecdadımız yedi düvele iman adaletiyle serdarlık yaparken bizler kendi ülkemizde bir seçimde yüzlerce insanın canına kıyıyoruz.

Dünyanın her yerinde seçimler oluyor, ama ülkemdeki gibisini hiç görmedim. Örneğin bu seçim döneminde kaç insan öldü, bunun vebalini kim taşıyabilir. Bu ölümlere sebebiyet veren ve göz yuman korkarım Allah’a çetin bir hesap verecektir. Bu hayatını kaybeden insanlar ne inanç, ne ideolojiye sahip olurlarsa olsunlar ölmelerine bahane ve sebep olamaz. İslam dininde insanların ölümlerinin vacip kılındığı durumlar belli, bu Müslüman veya gayrimüslime göre değil, geniş açıklamasına gerek yok. Çünkü herkes bilir işine gelirse.

Seçim oldu insanlar onurlu ve özgür iradesiyle sandığa gidip oylarını kulandı. Seçim akabinde vay niye Ak Parti tek başına hükümet kuramıyor, dolar hop elli kuruş zıpladı, şu prangaya bakın Allah aşkına, boynumuza bağlanmış zincirlere bakın? Ne demek bu! Biz bir krallıkta mı yaşıyoruz da haberimiz yok. Kral düştü ülke iflas etti. Komik olmayın Allah aşkına. Allah zülcelalühü vakti ömrünü tamamlamışsa bu adam ve etrafındaki bir kaç kişi, vefat etse hepimiz birden denize mi atlayacağız. Şimdi partizanları diyebilirler vay imansıza bakın, bak dediği lafa bak, Erdoğan hiç ölür mü Allah korusun.

Evet, inanın Türkiye ne Erdoğan’la var oldu nede onla yok olur. İki bin ikiden bu yana olan iyi gelişmeler kadar bir o kadar olumsuz şeylerde olmuştur hepsini yazmaya kalkarsak inanın bir sonraki seçime yetiştiremeyiz.

Bu ülkede hiç kimse iyiliği saymayacak kadar onursuz namussuz olamaz bana göre ve Ak Parti Erdoğan ve ya başka bir parti ya da şahıslar, yaptıkları neyse önce Allah’a sonra kula hesabını verecekler.

Ben Ak Partili değilim, fakat bu ülke için yaptığı her zerre kadar iyilik için yüce Rabbim milyon kere razı olsun. Ben görmesem ve faydalanmasam bile. Bu bütün parti ve şahıslar için geçerlidir. Rahatız, her şey iyi olacak sırtımızı dayadığımız yegâne güç kuvvet Allah’tır ve o hiç şaşmaz şüphesiz her şeye yeterdir.

Saygılarımla…