HABER: YAKUP BEKLEN

‘15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla il genelinde çeşitli programlar gerçekleştirildi. Yedisu ilçesinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 3. yıldönümü dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.
Etkinlikler, 15 Temmuz Pazartesi günü öğle namazına müteakip İlçe Müftülüğünce ilçede bulunan Yeni Camiinde Kaymakam Bünyamin Karaloğlu ile Yedisu Belediye Başkanı Ömer İsen, İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb. Ersin Özer, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaşların katılımıyla yapılan, “Şehitlerimizin ruhu için Mevlid-i Şerif okunması, okunan Hatmi Şeriflerin duasının yapılması programı” ile başladı.
Yoğun katılımla gerçekleşen “Milli Birlik Yürüyüşü” 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda son buldu.

VATANDAŞLAR MEYDANDA BİR ARAYA GELDİ
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı, Yedisu Kaymakamlığı önündeki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yapılan etkinliklerle devam etti.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program; Kuran’ı Kerim Tilaveti, 15 Temmuz Darbe girişiminde yaşananların anlatıldığı belgeselin gösterimi, Şehit Ömer Halisdemir Belgeselinin gösterimi ve Yedisu Belediye Başkanlığının çorba ikramıyla ile devam ederek tüm camilerden Sela okunması ve 15 Temmuz Demokrasi Nöbeti ile son buldu.
Program sonunda Kaymakam Bünyamin Karaloğlu, katılım sağlayan tüm vatandaşlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.