HABER: YAKUP BEKLEN

2019-2020 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Yedisu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü tarafından İlçe merkez ve köylerinde eğitim gören tüm öğrencilere, kırtasiye ve kaynak kitap yardımında bulunuldu.

Kaymakam Oğuzhan Ocak, İlçe Jandarma Komutanı Tahir Çakır, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürü Murat Döner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Asım Yılmaz ile Yedisu İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilere hediyelerini verdi.

Öğrencilere derslerinde başarılı olmaları için nasihatler veren Kaymakam Oğuzhan Ocak, " Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kaymakamlık olarak çocuklarımızın ve velilerimizin bütçelerine küçük de olsa bir katkıda bulunmak amacıyla içerisinde kırtasiye malzemeleriyle beraber kaynak kitap veriyoruz. Öğrencilerin gönüllerini almak, ders çalışma isteklerini artırmak ve her zaman onların yanında olduğumuzu hatırlatmak amacıyla öğrencilerimize çeşitli hediyeler dağıttık. Öğrencilerimizin daha iyi şartlar altında başarılı olmaları için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Tek isteğimiz, onların derslerinde başarılı olmalarıdır.” dedi.