Yedisu Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl’e geldi. Karaloğlu, önce Bingöl il Jandarma Alay komutanı J.Alb Mevlüt Dirim’i Makamında ziyaret etti. Ardından İl Sağlık Müdür V. Vedat Söyler’i makamında ziyaret ederek İlçede yapılması planlanan ilçe Entegre Sağlık Hizmeti Merkezinin projelerinde ve yapım aşaması hakkında bilgi aldıktan sonra İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Işık’ı Makamında Ziyaret ederek yaz sezonunda yapılacak olan yol bakım çalışmaları ve Özel idare projeler hakkında da bilgi aldı.

YEDİSU’DA NELER YAPILIYOR?

Yedisu merkez yeni cami dış cephe kaplama taşların dökülmesi sebebiyle 2017 'in sonunda söküm çalışmasının bitirilip 2018 bahar aylarında dış cephe kaplama ve yalıtım işi tamamlanacak. Kaşıklı, Ayanoğlu, Dinarbey, Elmalı, Şenköy, Güzgülü, Eskibalta, Karapolat, 
Yeşilgöl Köyleri ve Bağlı Mezralardaki yolların Stabilize Çalısmaları yapıldı. Kabayel, Gelinpertek, Yeşilgöl Köylerinde Yapılan Menfez Köprü Çalışmaları Bitirilerek vatandaşın Hizmetine Sunuldu. Yedisu kapalı halı saha yapım çalışmaları devam ediyor.  İnşaatı devam eden Yedisu Yibo'nun ilk ve orta ögretim okullarının 45 bölümün bitmiş olup, inşaatın tamamlanması için çalışmaların devam edildiği açıklandı.

Editör: TE Bilisim