Kaymakam Oğuzhan Ocak, Yedisu Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yürütülen proje kapsamında, Yağmurpınar köyü ve Güzgülü köylerinde çalışmaları devam eden stabilize yol çalışmaları ve parke ve bordür taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

Kaymakam Ocak, incelemelerine ilk olarak 2020 yılı KÖYDES projeleri kapsamında, Yedisu Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından kış aylarında yağışlardan dolayı bozulan stabilize köy yollarında, yolların bozulan kısımlarının onarılması, zemini bozuk olan yolların zemin etüdünün yapılması ve zemine uygun kalitedeki yol malzemesinin serilmesi çalışmaları kapsamında İlçe Özel İdare ekiplerince çalışmalarına devam edilen Yağmurpınar köyü Yukarı mezrasından başladı.

Yağmurpınar köyü ziyaretinin ardından, Güzgülü köyünde devam eden köy içi yolların parke ve bordür taşı döşeme çalışmalarında incelemelerde bulunmak için Güzgülü köyüne geçen Kaymakamı Oğuzhan Ocak çalışmalar hakkında inşaat teknikeri Ömer Bürkük' den bilgi alarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi. Bu proje ile Güzgülü köyüne 1.7201 M2, kilit taşı ile üst yapı çalışması ve alt yapı yenileme, onarım çalışmaları en kısa sürede tamamlanması hedeflenmekte. HABER MERKEZİ